3D Virtual Staging

Hur 3D Virtual Staging hjälper sälja din bostad 6 X snabbare

 

Som fastighetsmäklare vet bara alltför väl, är det mycket svårt att sälja en tomt hem! Kala väggar och ekande korridorer ser ledsen och försummade och gör inte en vacker bild. När klienter inte kan föreställa sig leva i en fastighet, är chanserna det inte kommer att säljas snabbt. Med hyper-konkurrenskraft i dagens Rendering fastighetsmarknaden blir det allt viktigare att bostäder för försäljning presenteras i bästa möjliga ljus.

Fysiska iscensättning – det traditionella sättet VS. 3D virtuella iscensättning

Det moderna sättet

Tills nyligen, mellanstationer proffs brukade anlitas för att fylla tomma bostäder med möbler för en fotosession, så att potentiella köpare kunde förstå hur utrymmena fungerade. Deras arbete involverade rensa ut röran, föra in inhyrda möbler och placera den i alla rum att göra egenskapen verkar önskvärt, rena och bekväma. Som ni kan föreställa er, detta var ett dyrt och många fastighetsmäklare kunde inte råd med detta.

Dagens svar-3D virtual staging

Ange 3D virtuella i scensättning! Om du inte har hört talas om denna term, omfattar 3D virtuella iscensättning teknik som kreativa bäst. Genom att ta digitala fotografier av tomma rum och ge faktiska mätningar som utförts på platsen, kan 3D-visualisering experter infoga möbler, mattor, gardiner och tillbehör i bilderna.

Även om bilderna visar befintliga möbler som kanske inte i bästa form, kommer fristående designers att kunna ta bort bitar av möbler som du inte vill och ersätt dem att komplettera den nya stil du har i åtanke. Klienter som Visa färdiga bilderna kan ansluta med mellanslag känslomässigt; en stor faktor när det gäller att göra ett bud på fastigheten!

Hur fungerar 3D Virtual Staging?

I motsats till fysiska iscensättning skapas virtual staging bilder med 3D mellanstationer programvara, snabbt och till ett mycket överkomligt pris tag. Designers kan skapa och anpassa möbler och inredning för att göra en helt kala rummet ser elegant och bekvämt levde i. De kan skapa bedövande fotorealistisk grafik som hjälper till att fånga den verkliga potentialen på din lista, och göra köpare falla i kärlek med hem!

Fördelarna med 3D virtuella iscensättning

Jämfört med traditionell iscensättning, virtuella förproduktion är en snabb, problemfri och billigt sätt att arrangera en tom egenskap för online listor.

Som virtual staging inte innebär flytta runt verkliga bitar av tunga möbler, finns ändra bakgrundsbild eller färg färger eller provar nya armaturer, det ingen anledning för transport, uthyrning av möbler eller kroppsarbete och praktiskt taget inga begränsningar alls . Designers kan leka med fantasin och kan arrangera rummet till någon stil, tema eller färg preferens i en handvändning. De kan också ändra färgen på väggarna, prova på olika möbler, skåp färger eller köksmaskiner och olika alternativ av golv för att ange hur hemmet skulle se ut efter en makeover.

Hur kan du komma igång?

Om du vill få din egendom märkte, fyll den nästan med rätt designelement som hjälper den att sälja! Det finns många 3D Boende iscensättning experter som Rayvat Engineering som kommer att skapa digitalt tilltalande bilder som du kan använda för att visa upp ditt hem online. Vanligtvis, allt du behöver göra är att ladda upp digitala bilder till deras hemsida och ge dem mätningar (endast om det behövs). och egenskapen mellanstationer designers lägger till digitalt möbler såsom soffor, sängar, soffor, bord och allt annat du anger för att blåsa liv i rummen.

De flesta designers kommer har pre utformat möbler alternativ som du kan välja från, eller du kan be dem att anpassa inredningen efter dina specifikationer. De tvingar brukar också om du ber om några revideringar. En gång gjort, kommer att de skicka dig tillbaka digitalt färdiga filerna som du kan använda i dina inlägg online. Du kan även skriva ut bilder eller lägga till dem i din tryckta kataloger, som du kan önska.

Statistiken som postat av National Association of Realtors indikerar att minst 90% av köparna använder Internet för att söka efter ett hem. De flesta av dessa köpare välja bostäder som listas med väl lagt ut fotografier av rummen, som de kan få en bättre ‘känsla’ av den bodde i utrymmen. Listor utan fotografier förbises ofta, men boenden alltid få märkte nu bra 3D iscensatte praktiskt taget grafik läggs. Ska se till att de bilder som du lägger till är realistiska. som dåligt renderade bilder gör mer skada än nytta!

De flesta fastigheter företag använder redan denna innovativa digitala teknik att imponera köpare och få en fördel över tävlingen. Om du inte har provat detta ännu, kallar det Rayvat laget och vi hjälper dig att komma igång!